Unikuntoon.fi Kuorsaus- uniapneakisko

Häiritseekö kuorsaus?

Anna itsellesi ja läheisellesi kunnon yöunet Unikuntoon.fi-kiskojen avulla.

Kuorsauksen ja uniapnean hoitoon suunnitellut yksilölliset unikuntoon.fi-kiskot valmistetaan 3D-tulostamalla. Saat kiskot helposti hammaslääkärin kautta. Yöksi suuhun laitettavat kiskot avaavat hengitystien, vähentävät kuorsausta ja varmistavat hyvän hapen saannin. Hoidon aluksi saat hammaslääkäriltäsi yöpolygrafialaitteen, joka yhdessä yössä omassa sängyssä nukkuen arvioi kuorsauksesi ja toteaa mahdollisen uniapnean. 

Rekisteröinnin arvioi kokenut erikoislääkäri, joka antaa rekisteröintituloksen perusteella tarkat jatkohoito-ohjeet. Kiskohoitoa varten hammaslääkäri kuvaa hampaistasi digitaalisen jäljennöksen ja tilaa kiskot hammaslaboratoriosta. Saat kiskot käyttöösi viikossa.

 

Laadukkaat Unikuntoon.fi-kiskot on kehitetty ja valmistetaan Suomessa.

Kysymyksiä tuotteesta

Kysymyksiä tuotteesta

Uniapnean diagnosointi ja työnkulku hammashoidossa

Miten uniapnea diagnosoidaan

Kuorsaus häiritsee niin kuorsaajan omaa kuin lähipiirinkin unta. Aikuisista lähes joka toinen kuorsaa säännöllisesti ja melkein kaikki kuorsaavat ajoittain. Kuorsaajista noin puolella on uniapnea.

Uniapneaa sairastaa noin miljoona suomalaista ja 80% uniapneapotilaista on diagnosoimatta.

Voit nyt saada vastauksen kuorsausongelmiisi hammaslääkäriltä hammastarkastuksen yhteydessä. Suomessa suunnitellut ja sinulle yksilöllisesti valmistetut Unikuntoon.fi kuorsaus- eli uniapneakiskot auttavat sinua hengittämään paremmin yön aikana, parantavat yöuntasi ja lieventävät kuorsausta.

Kuorsauksen ja uniapnean hoitoon suunnitellut yksilölliset Unikuntoon.fi-kiskot valmistetaan 3D-tulostamalla turvallisella hammaslääketieteelliseen käyttöön suunnitellulla tulostusmateriaalilla. Saat kiskot helposti hammaslääkärin kautta. Yöksi suuhun laitettavat kiskot avaavat hengitystien, vähentävät kuorsausta ja varmistavat hyvän hapen saannin. Hoidon aluksi saat hammaslääkäriltäsi yöpolygrafialaitteen, joka yhdessä yössä omassa sängyssä nukkuen arvioi kuorsauksesi ja toteaa mahdollisen uniapnean. Rekisteröinnin arvioi kokenut erikoislääkäri, joka antaa rekisteröintituloksen perusteella tarkat jatkohoito-ohjeet. Kiskohoitoa varten hammaslääkäri kuvaa hampaistasi digitaalisen jäljennöksen ja tilaa kiskot hammaslaboratoriosta. Saat kiskot käyttöösi viikossa. Laadukkaat Unikuntoon.fi-kiskot on kehitetty ja valmistetaan Suomessa.

Anna itsellesi ja läheisellesi kunnon yöunet Unikuntoon.fi-kiskojen avulla. Varaa aika
hammaslääkäriltä. 

 

Unikuntoon.fi-uniapneakiskot on kehitetty Suomessa

Terveuni Oy on kehittänyt asiakasystävällisen ja kustannustehokkaan hoitomuodon, joka soveltuu monille lievää ja keskivaikeaa uniapneaa sairastavalle.